Alla inlägg den 24 maj 2009

Av Gunilla Bäckström - 24 maj 2009 22:01

Igår var det den årliga bilutställningen på Mariebergsområdet. Tror nog det var rekord i år med 260 bilar och en massa människor. Det är mycket som ska klaffa. Fredag kväll delade vi upp alla priser och packade in allt i bilarna så det var klart att köra på lördag morgon. Klockan ringde 06:00 men det är ju lättare att gå upp när det är nåt kul på G och inte jobb. Vi har fått bra rutin nu så vi var klara ganska tidigt men..... vi hade ingen el!

Kylskåp, frysar, kaffebryggare m.m funkade ju inte. Det fixade sig iallafall i tid, så allt var klart när vi öppnade kl. 11:00. Klockan 16:00 var det dags för crusing genom stan, det är lite kul för alla trafikljus stängs av, man behöver inte stanna vid stopptecknen och man får åka på gågatorna (känns lite mäktigt).  På kvällen var det fest i Björneborgsparken men vi valde att åka hem till våra hundar som haft en nog så tråkig dag. Vi tände grillen och tog ett glas vin, tur var väl att man va hemma för vi blev dö trötta. Har lagt in lite bilder i FOTOALBUMET

Idag var vi och hämtade en "hundbil" till husvagnen så nu är ekipaget klart för start. Ska bara köpa en ordentlig bur till "barnen" så de åker säkert. Det blev en Ford Explorer.


Ovido - Quiz & Flashcards