Alla inlägg den 12 juni 2009

Av Gunilla Bäckström - 12 juni 2009 18:13

Nu har vi varit på lottning, väldigt dåligt upplägg på detta SM. Det här är min 11:e  SM och detta är det sämsta hittills, dålig info till tävlande, dålig parkering på en ÅKER ni kan tänka er hur den ser ut redan efter allt regn och alla bilar som kört där ...tur att man har 4-hjulsdrift.

Nog med gnällande, men jag är inte ensam om att tycka så här. Nu kommer vi till det intressanta och det är startnumren för morgondagen.

Lägger ut de som tillhör mitt distrikt, om någon undrar över nån annan så kan jag nog svara på det oxå.

  4)   Susanne & Nelly

  9)   Gunilla & Kiwi

22)   Lena & Basco

23)   Ingela & Lova

35)   Anette & Cider

43)   Lillemor & Krollie

50)   Jouko & Hyss

Blir nog ingen mer uppdatering idag(händer ju inget mer på tävlingsfronten förrän imorgon) Ikväll blir det lungt, det STORA gänget ska gå till restaurangen och äta pizza sen blir det tidig kväll och laddning inför morgondagen.

Mer kommer imorgon!

Av Gunilla Bäckström - 12 juni 2009 12:38

Nu är vi på plats i våran stuga, vi var framme ca 15:30 igår. När vi väl plockat in alla grejer i stugan och grillat, så gick vi till dom andra i gänget som redan var här, Lillemor & Kjell, Lena & Lars-Erik, Jouko och Jörgen. Det blev nog lite för mycke whiskey, rödvin, groggar och som avslutning kom Susanne (hon var framme ca 21:30) fram med baileys. Även Ingela & Anna & Lena från Torsby kom igår kväll. Ingela stog som första reserv och kom givetvis med och får tävla. En trevlig kväll hade vi med mycke hundprat och  goda skratt. Upp skapligt tidigt imorse för veterinärbesiktning kl. 10:00 (vi lånade en chaufför av Ingela, för säkerhets skull). Alla i gänget "gick igenom" kontrollen. Nu väntar vi på att få åka och kolla provhunden kl.13:45 Efter det är det invigning och lottningen kl.16:45 Jag kanske hinner med en rapport ang våra startnummer lite senare (man ska ju umgås lite mellan varven oxå).

Ovido - Quiz & Flashcards