Alla inlägg under mars 2009

Av Gunilla Bäckström - 10 mars 2009 20:29

Idag var jag med jobbet på en föreläsning i Karlstad. Vi var fyra stycken (av tretton) som tog ledigt en hel dag och åkte på fm. Himla mysigt med en "tjej" dag o spring i affärer, finns ju några att gå igenom. Sen lunchade vi på ett jätte mysigt ställe (Kebab House), det var byggt så det kändes som man satt ute på en liten bakgård. Sen var det dags attt bege sig till Scala teatern. Föreläsare var Lasse Eriksson(känd ståuppare). Ämnet var "Alla är olika utom jag", det handlar om hur man ska behandla människor omkring sig. Det var mycke givande och humorn var det inge fel på, man fick skratta av sig. Tyvärr blev det en "bad" dag för hundarna, det blev bara en promenad. Men träning med gänget är inplanerad till torsdag. Hinner nog med ett litet pass i morgon oxå för nu är det ju inte mörkt längre när man slutar jobbet.

Ha de gött !

Av Gunilla Bäckström - 8 mars 2009 22:28

Idag har det varit en inne dag (vilket skit väder det varit). Hade först tänkt åka till Grums o titta på Lydnads tävlig, men insåg att jag inte kan prioritera bort städningen längre. Så det blev grov röj o nu är huset skurat o luktar rent (Micke jobbade som valigt). Hundarna har ju blivit lite lidande p.g.a städning idag. Men jag börjar inte jobba förrän 15:00 imorgon så då blir det ett träningspass på fm. Har tittat på lite tävlingar nu i vår, o faktiskt anmält till några. Då blir det ännu mera allvar med träningen. Måste ju göra några tävlingar innan SM o checka av vad som behöver läggas mest fokus på i träningen.

Ha de gött!

Av Gunilla Bäckström - 7 mars 2009 19:41


Idag kom Lillemor 10:15 för gemensam avfärd till Skandic hotell i K-stad. Jag o Lillemor tillsammans är ju alltid en upplevelse för vi hittar aldrig och det var lika idag ..var är avfarten till hotellet... vi åkte till Våxnäs o vände o si då hittade vi rätt till slut (mycke skratt blev det). Jag var där i  egenskap av distriktsombud o Lillemor var inbjuden och skulle få utmärkelser för sina presteringar i VM, NM sen 2004 ( distriktet hade glömt att uppmärksamma detta sen 2004 ???). Kanske dags att byta ut en del (tänkte på åldern, o glömskan). Det var ett segdaget årsmöte som började 11:00 och var slut ca 14:00. Sen har det bara blivit en promenad med hundarna i eftermiddag. Träningkompis Lena o Tease har idag debuterat i lkl 3 och det med bravur. De vann klassen på 282 p, och är nu uppflyttade till Eliten. Grattis på er! !

Av Gunilla Bäckström - 6 mars 2009 21:29


Idag var det fullt upp.  Förmiddagen satt jag o installerade en blogg för att slippa uppdatera hela hemsidan varje gång man skulle skriva i dagboken.

Detta är ju så mycke enklare (än så länge). Eftermiddag ägnades åt träning. Hade träff med Lena (Daffy,Dino) ute vid bruks. Planen var skaplig, för än så länge är det ju lite fruset. Men den går nog inte att användas alls när kylan släpper i backen (vet ju hur det var i höstas). Jag tränade mest ingångar eftersom Kiwi börjat slarva med snea sitt. Så det gäller att "peta" vidare med små detaljer. Tack för gott fika Lena !

Nu är det soffan o lite hundmys som gäller.

Ha de gott alla vänner !

Av Gunilla Bäckström - 6 mars 2009 11:56




Ja just det vi har fått en blogg.

Detta är bara en test, så fortsättning kommer.

Ha de!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards